top of page

ERMIR SHPK

ERMIR SHPK eshte nje kompani me nje experience thridhjete vjecare ne tregun Shqipetar, ne fushen e ndertimit dhe tregtimit te materialeve te ndertimit, tranportit dhe logjistikes, etj. Qe nga fillimi fokusi kryesor i kompanise kane qene gjithmone klientet, duke rezultuar ne rritjen e kompanise ne vite dhe relata te perhershme me klientet dhe furnitoret tane.

Image by Charles Forerunner
bottom of page