top of page
Punime dhe Germime: Service
88888888888888888.png

Punime dhe Gerrmime

Exceptional Service

Nje kombinim perfekt i experiences, mjeteve dhe njerezeve na lejon qe te marrim persiper projkte te ndryshme ne fushen gerrmimeve dhe punive te dheut. Duke pasur ne gjendje, Eskavatore, Fadroma, Rryla, Makina 4x4, JCB, dhe shume te tjera as nje pune nuk eshte shume e veshtire per ne.

bottom of page