top of page

Reciklimit te Metaleve te Skrapit

Nje udheheq ne fushen e tregtimit te mbetejve metalike dhe te metaleve pa ngjyre, Ermir ka arritur nje flowless proces ku heqja e mbetjeve nuk eshte as e rr

bottom of page