top of page

Sherbimet

ERMIR SHPK, ka punuar ne menyre konstante qe te ofroje sherbime ekonomike dhe fleksible per te gjithe klientet. Nuk ka rendesi se cfare kerkesat tuaja jane, ekspertate tane do te bejne te pamundern qe tju ndihmojne per ti tejkaluar prespektivat e juaja.  Shfleto te gjitha sherbimet qe ofrojme, dhe na kontaktoni qe tju ndihmojme ne cdo askept.

vila.jpeg

Projektim dhe ndertim

terrestre-ftl-sydel.jpg

Transport dhe Logjistik

24p3-3.png

Punime dhe Germime

framingham-salvage-company-004.jpg

Reciklim Metalesh

bottom of page