top of page

ERMIR SHPK Produkte

Quality First

Ermir ka krijuar nje eksperience shume vjecare ne prodhimin e Zgarave te hekurit ose sic njihen ndryshe Plegma. Duke prodhuar zgara te cilesice se larte, Ermir Shpk e ka diferncuar veten ne tregun Shqipetar, duke ardhur gjithmone ne rritje.

Zgara Hekuri

 Zgarat prodhohen nga telat e salduar tërthor dhe gjatësor të tërhequr në të ftohtë nga hekur i standartit SAE 1010. Diametiri i telave vareson nga Ø3.5 to Ø8 mm ne dimensione 1.8×4.8 ose 2.15×6.00m.  Prodhime te tjera me dimensione ose permase tjeter mund te prodhohen me kerkese.

WELDED-WIRE-STACKED-1024x768.jpg
Capture.PNG

Materiale Ndertimi

Nje nga sherbimet qe perdoret me shume nga klientet tane, ky sherbim ka esencial për suksesin tone ne vite. 

Disa nga materialet qe mund te gjeni jane:

  • Hekur

  • Cimento

  • Zgara Hekuri

  • Beton

  • Inerte

  • Tulla

  • Tjengulla

  • Etj...

bottom of page